Basketbol Takımımız 9. Kez Hatay Şampiyonu
Okullar arası basketbol turnuvasında Özel İKEM İlköğretim Okulu ve Özel İKEM Anadolu Lisesi kendi alanlarında ayrı ayrı HATAY şampiyonu oldu.

Özel İKEM Anadolu Lisesi bu şampiyonlukla birlikte 7’si üst üste olmak üzere şampiyonluk sayısını 9’e çıkardı.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Haluk KAYNAK, yaz döneminde başlayan çalışmalarını okulların açılmasıyla hızlandırıp öğrencilerimizin yüksek bir kondisyona sahip olmasını sağlamaktadır. Henüz ilkokul düzeyinde eğitilmeye başlanan öğrencilerimiz ilerleyen yıllar zarfında yetenekli olduğu kadar tecrübeli de olan gençler haline gelmektedirler.

Elisa Kenar Milli Takımda
Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerinden Elisa Kenar, Milli Su Topu takımına seçilerek ailesi ve bizleri mutlu etmiştir. Yüzme konusundaki becerisini, yüzme hocamız Murat KAPTANOĞLU ile geliştirme fırsatı bulan Elisa, istekli ve sabırlı çalışmasının karşılığını milli takımda yer bularak almıştır. Kendisini başarısından ötürü tebrik ediyor ve bundan sonra çok daha iyi yerlerde görmek istediğimizi özellikle belirtmek istiyoruz.

Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkeklerde İKEM Koleji Yüzme Takımı Hatay 1.si
İskenderun kapalı yüzme havuzunda düzenlenen okullar arası müsabakalara 6 takım katılarak çok heyecanlı geçen yüzme yıldız kızlar ve erkeklerde takım halinde okulumuz yüzme takımı yıldız kızlar ve yıldız erkeklerde Hatay birinciliği elde ederek son 5 yılın birinciliği ardında 6. kez yüzmede Hatay birinciliğine adını yazdırmayı başardı

Ali Onur Aslan Tenis Turnuvası Birincisi